Interne Facelift

Een interne facelift, alleen met botox; het kan!

Wat houdt Botox in?

Botox is een eiwit, niets meer niets minder. De functie van dit eiwit is om spiertjes te ontspannen. Het wordt veelvuldig in de medische wereld voor allerlei ingrepen ingezet. Botox is dus absoluut niet schadelijk, sterker nog; het helpt ontzettend veel mensen.

Drs. Kimberly Moerman zet Botox heel vaak in voor medische indicaties zoals hoofdpijn, tandenknarsen of overmatig transpireren. Nu ook om een interne facelift te bewerkstelligen.

Wat is de interne facelift?

De interne facelift zorgt ervoor dat de juiste spiertjes in het gezicht worden ontspannen – spieren die de kaaklijn en mondhoeken naar beneden trekken. Hierdoor krijgen andere spieren de kans om prachtig tot hun recht te komen – spieren die de kaaklijn en mondhoeken kunnen liften.

Drs. Kimberly Moerman reist voortdurend naar het buitenland om de nieuwste technieken op het gebied van cosmetische behandelingen te leren. Zo was zij in Nice. De Franse plastisch chirurgen zijn een van de meest ontwikkelde specialisten op de wereld en hebben deze behandeling ontwikkeld om een facelift te voorkomen en het resultaat te verfijnen. Nu kunt u ook in Nederland voor het eerst terecht voor deze revolutionaire behandeling.

Resultaten

Met slechts enkele prikjes is de behandeling uitgevoerd en na 2-4 weken ziet u al een fantastisch resultaat. De resultaten houden ongeveer 3-6 maanden aan. Bij herhaling van de behandeling zal dit echter steeds langer worden. Sommige mensen komen na enkele tijd maar eens per jaar!

Kosten

1 dosis is nodig om de onderkant van het gezicht te behandelen en kost €175,-

[maxbutton id=”11″ ]