Permanente Make-Up

Een keer per week (woensdag of zaterdag) komt Eline van @beautycarebyeline bij ons in de kliniek voor permanente make-up.

Je kunt bij Eline terecht voor wenkbrauwen, lippen of eyeliner. Ze gebruikt de meest hoge kwaliteit producten en heeft al jaren ervaring. Door de beste masterclasses te volgen is zij een van de beste PMU experts van Noord-Nederland geworden. Daarnaast neemt zij uitgebreid de tijd en is zij ontzettend nauwkeurig. Je kunt altijd een gratis consult boeken om kennis te maken of een uiteraard een afspraak inboeken.

Boek hier online!

“Ik ben permanente make-up specialist en bij mij kun je terecht voor mooie wenkbrauwen, lippen of een mooie fijne eyeliner op de woensdag en 1x in de maand op zaterdag.

De afgelopen jaren heb ik veel trainingen en cursussen gevolgd om mijzelf te blijven ontwikkelingen in mijn vakgebied. Uiteraard blijf ik dit met alle liefde doen om zo mijn klanten op te beste manier te kunnen helpen.

Denk jij er al langer over na om permante make-up te nemen maar vind je het spannend? Of twijfel je wat het beste bij jou past? Je kunt altijd een gratis intake inplannen om te bespreken wat voor jou de beste opties zijn.”

Boek hier online!