Cellics voedingsadvies

Cellics Voedings advies – boek hieronder online

Tegenwoordig halen wij niet meer voldoende vitamines en mineralen uit onze voeding. Daardoor ontstaan er huidproblemen. Cellics biedt de juiste ondersteuning tegen huidveroudering. Cellics is meer dan alleen een voedingssupplement, het is een compleet huidsupplement dat zorgt voor je huid. Niet alleen voor je huid, maar ook voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en

gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid. Huidverbetering begint aan de binnenkant, een huid bouw je ook niet zonder fundering. Hebben speciale crème, microdermabrasie en andere huid verbeterende behandelingen dan geen zin? Zeker wel, ze hebben alleen een goed opgebouwde huid nodig om het optimale uit je behandelingen te halen.

Een goede intake en kennis van voeding, medicatie, en depressiviteit en huidproblemen. Ik werk met Cellics, en cellics zorgt ervoor dat de huid, gezondheid helemaal wordt hersteld aan de binnenkant. Cellics geeft ook veel tools mee voor een goed en gezond advies.

Een intake is altijd gratis!

Consult

Als specialist kijk ik uitgebreid naar het totaal plaatje. Hoe is de voeding? Zijn er darmproblemen? Stress? Medicatie? Mijn intake is heel uitgebreid, maar dit is van belang om de huid optimaal te kunnen verbeteren.

Deze vragen zijn voor mij erg belangrijk want, uit ervaring weet ik dat in deze tijd veel van ons verwacht wordt, en zeker niet altijd goed en gevarieerd wordt gegeten! De grootste boosdoener is STRESS, stress maakt veel in de huid kapot, en eist veel vitamines en mineralen van je lichaam. Het klinkt logisch allemaal, maar het kost veel tijd en werk om alles weer in balans te brengen.

Na de intake wordt er een uitgebreid behandelplan gemaakt. Wat het goede van ons concept is, is dat wij de huid weer in balans brengen. De huidspecialisten dieper in de huid werkt, en de cosmetische arts het helemaal afmaakt. Het advies is dus helemaal compleet.

Over Sara

Sara is eigenaresse van Every Face Instituut en is gepassioneerd in huidverbetering en huidverjonging. Al 11 jaar heeft zij ervaring in de beauty branche en heeft mogen werken bij de meest prestigieuze klinieken in Amsterdam.  Sara laat zich regelmatig bijscholen, en is gespecialiseerd in Meso therapie, Cellics voeding adviezen en anti-cellulite lichaamsbehandelingen.

Sara kan als uw behandeltherapeut uw huid analyseren. Dit vormt de basis voor een behandelplan. De behandelingen die volgen uit het behandelplan worden op maat samengesteld en moeten uiteindelijk zorgen voor een evenwichtige balans in de verschillende huidlagen.

Al onze huidspecialisten maken gebruik van uiteenlopende behandeltechnieken, speciale behandelapparatuur en hoogwaardige producten met gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten. De behandelingen zijn zo ontwikkeld dat het beoogde resultaat snel zichtbaar wordt. 

Boek hier online je afspraak met Sara (consulten zijn gratis).