Huidverbetering

 

Kimberly Moerman werkt samen met huidspecialist Wieteke Wentink van Skin Skills. Als huidspecialist heeft zij jaren ervaring om huidverjongen en huidverbetering te bewerkstelligen. Met onder andere meerdere peelings, de Beauty Angel (collageen lamp) en Bindweefselmassage. Daarnaast hebben we in ons team de huidspecialisten Sara (bekend van Every Face Institute) en Andrea. Sara voert behandeling uit met mesotherapie, bindweefselmassage tegen cellulite en nog veel meer technieken om de perfect flow te krijgen.

Boek hieronder je afspraak voor huidverbetering bij Wieteke of Andrea (zwart). Of verder daaronder met Sara (geel). Verder staat hieronder nog meer informatie over veel voorkomende huidproblemen.

Acne

Acne is een complex huidprobleem waar veel mensen last van hebben. Er zijn meerdere behandeling die via Skin Skills gedaan kunnen worden om acne te verminderen. Denk hierbij aan peelings en de Beauty Angel.

Verder is er veel wetenschappelijk onderzoek gaande naar botox tegen acne. Naast de spierverslappende werking tegen rimpels en de remmende werking op zweetklieren, remt het ook de talgklieren. Hierdoor maakt de huid minder talg aan en is de huid minder vet waardoor er minder puistjes ontstaan. Ook worden de poriën kleiner en de huid zachter.

Ook Profhilo werkt heel goed tegen acne, door de ontstekingsremmende werking van dit hyaluronzuur zal de huid tot rust komen en de huid er gezonder dan ooit uitzien.

 

Littekens

Na acne, andere huidaandoeningen, door een verwonding of bij striae, kunnen er ontsierende littekens op de huid ontstaan. Littekens zijn eigenlijk een overmaat aan collageen in huid, top, zou je denken! Maar  littekens zijn vaak witter, in het begin vaak zelfs rood en kunnen soms zelfs dik worden.

Littekens kunnen verbeterd worden met peelings, de Beauty Angell Collageen lamp enBindweefselmassage.

Littekens kunnen tevens gecorrigeerd worden met fillers en Profhilo. Ook Plasmage is zeer geschikt voor het verwijderen van littekens en andere huidoneffenheden. Dit apparaat, dat nog het meeste wegheeft van een laser, berust op een nieuwe techniek waardoor “chirurgische” verwijdering niet langer nodig is, maar het betreffende stuk huid met een “plasma spot” techniek behandeld kan worden zonder littekens en zonder snijden.

 

 

Pigment vlekken

Pigment vlekken kunnen ontstaan door zonneschade, ouderdom of tijdens de zwangerschap. In feite is een pigment niets meer dan een ophoping aan pigment, melanine. Door zonlicht wordt dit meer in de huid geproduceerd, daardoor worden we bruiner, worden sproeten donkerder en ontstaan er langzamerhand pigmentvlekken en worden deze opvallender.

Voorkomen is beter dan genezen! Smeer elke dag (regen of zonneschijn, er is altijd UV straling) SPF 30, dit voorkomt niet alleen pigmentvlekken, maar ook rimpels en een dunne huid. Ook met factor 30 word je bruin, alleen je verbrandt niet. Wil je toch lekker bruin worden, smeer dan een zelfbruiner.

Als er dan toch al pigmentvlekken ontstaan zijn, blijft het belangrijk om goede zonnebescherming te gebruiken. Dit voorkomt dat de pigmentvlekken donkerder worden en uitbreiden. Verder zijn er dan nog een aantal behandel mogelijkheden zoals peelings en mesotherapie. Deze behandelingen worden geadviseerd te beginnen na de zomer, omdat er de zon dan wat minder kracht heeft en er minder melanine in de huid wordt geproduceerd. Om een maximaal effect te krijgen – we kunnen het niet vaak genoeg zeggen – blijven smeren met SPF 30-50!

Ook Plasmage is zeer geschikt voor het verwijderen van pigmentvlekken en andere huidoneffenheden. Dit apparaat, dat nog het meeste wegheeft van een laser, berust op een nieuwe techniek waardoor “chirurgische” verwijdering niet langer nodig is, maar het betreffende stuk huid met een “spot” techniek behandeld kan worden.

Rimpels

Verder kan er voor rimpels gebruik worden gemaakt van botoxfillers, profhilo of juvenus.

Daarnaast werkt Moerman Clinic sinds kort met Plasmage. Dit apparaat kan o.a. fijne lijntjes verwijderen, maar ook moedervlekken, wratjes en bultjes verwijderen. Tevens is het geschikt voor ooglidcorrecties, mini-facelifts en verstrakking van het decolleté.