Profhilo Volume Plus

 

NIEUW: PROFHILO VOLUME PLUS

100% natuurlijk hyaluronzuur | De nieuwste en zeer effectieve anti-ageing techniek 

Profhilo is een van de meest nieuwe en innovatieve huidverbeteringsmethoden. Het bestaat uit 100% puur hyaluronzuur en is daarmee de meest zuivere en natuurlijkste injectable van dit moment! Dokter Moerman was een van de eerste artsen in Nederland die met Profhilo ging werken. Moerman Clinic in Groningen is het adres voor zorgvuldige en met aandacht uitgevoerde behandelingen. Moerman Clinic is echt fan van de Profhilo behandeling, het is een prachtige basis, maar ook zeker als aanvulling om de huid een superboost te geven!

 

Wat is Profhilo Volume Plus

Volume Plus is een ultrazuivere hyaluronzuur en geeft volume op 10 golden points van het gezicht. Daarnaast stimuleert het elastine, collageen en eigen hyaluronzuur.  Hierdoor wordt het natuurlijke volume van het gezicht herstelt en wordt de huid iets steviger.  Er zijn twee varianten, Volume en Volume Plus. De laatste zet iets meer aan en is geschikt voor een wat rijpere huid. De eerste is een mooie basis voor volume tekorten die ontstaan vanaf het 25e levensjaar.

Hoe werkt het?

Door middel van 10 kleine prikjes wordt het hyaluronzuur in de huid ingebracht met een zeer fijn naaldje. Op deze manier wordt er een tien-punts lift uitgevoerd op de golden points van het gezicht. Deze zogenaamde beauty points geven een zeer natuurlijk en verfijnd resultaat. Naast het gebruik van Profhilo Volume en Volume Plus is het prachtig om de originele Profhilo behandeling uit te voeren, zo pakt u niet alleen volume verlies aan, maar ook huidverbetering.

Waarvoor is het geschikt?

Voor beginnende en gevorderde veroudering, waarin een natuurlijk resultaat met natuurlijk producten voorop staat.

 

Resultaten

Na de behandeling is er geen “downtime”  (downtime = tijd die nodig is om te herstellen, na sommige behandelingen ontstaat roodheid, blauwe plekken of zwelling. Geen downtime betekent dus geen zichtbaarheid). Er worden slechts 5 kleine injecties gegeven aan weerszijde van het gezicht, welke nagenoeg pijnloos zijn.

Er is maar 1 behandeling nodig om  effect te verkrijgen, echter soms is er meer volume verlies waardoor er opgebouwd dient te worden.  Het zorgt altijd voor verbetering, zelfs bij een jongere huid. Het volume neemt toe en de huid wordt steviger en straalt weer.

Profhilo Volume Plus 2ml kost €595,-

Klik hier voor de actuele prijslijst.