Juvenus

Deze super skin booster stimuleert collageen, hyaluronzuur en elastine van binnen uit. Daarnaast is het hypoallergeen, remt het ontstekingen en is het een van de meest veilige injectables. Het vermindert rimpels, lift het gezicht, geeft een super glow, verkleint porien en verbetert de teint; een photoshop effect.

Wat is het effect?

Door de stimulatie van collageen, elastine en hyaluronzuur zorgt het voor vermindering van rimpels, elasticiteit en lift van de huid. Ook de teint verbetert, met name door de anti-oxidante werking.  Pigmentvlekken, roodheid en zelfs acne, eczeem en rosacea verminderen. Daarnaast worden porien kleiner en krijgt de huid een prachtige glow.

Juvenus wordt het meest gebruikt op het gezicht, maar ook de hals, decollete, handen, armen en zelfs buik en benen kunnen behandeld worden.

Hoe werkt het?

Juvenus bestaat uit polynucleotiden, dit zijn de bouwstenen van DNA. Dit gezuiverde collageen wordt geinjecteerd in de huid op 10 plekken in het gezicht. Na behandeling zet het een cascade in werking in de huid; antioxidante werking, hydraterende werking en stimulatie van collageen, hyaluronzuur en elastine. Het effect begint na enkele dagen op gang te komen. Na ongeveer 4 weken wordt de behandeling herhaalt en soms na 8 weken nogmaals. Hierna kun je de behandeling elke 6 maanden herhalen om het optimale effect te onderhouden.

Prijzen

1 behandeling van 2 ML                      € 295,-

2x 2ML (kuur / oplaad dosis)               € 550,-

Voor en na