Contact

Moerman Clinic is gevestigd aan de Lübeckweg 2 te Groningen (Bedrijven verzamelpand “Het Kwadraat” oude Dagblad vh Noorden gebouw). Deze ruime en moderne kliniek is samen met collega Wieteke Wentink, huidspecialist van Skin Skills een zeer complete skin clinic. U kunt gratis voor de deur parkeren.

Schermafbeelding-2018-01-18-om-14.20.37.png (1375×744)

Adres

Lübeckweg 2, 9723 HE Groningen

Mail: info@moermanclinic.com

Tel: 050 234 0 939

 

Routebeschrijving

Moerman Clinic bevindt zich in het bedrijven verzamelpand “Het Kwadraat” (oude Dagblad van het Noorden gebouw). Dit is een zeer groot wit/grijs gebouw naast de Bauhaus en schuin achter de Ikea. Omdat er werkzaamheden bij de ring zuid plaatsvinden kan de navigatie soms verwarring opleveren. Lees daarom goed onderstaande route beschrijving.

 

Aanrijden vanaf Zuid-Oostkant

Via Bauhaus:

U rijdt op de Bornholmstraat en ziet de Bauhaus; rijd de weg in naar de Bauhaus (Kotkastraat). Wellicht ziet u de kleine boordjes aan de lantaarnpalen met “HET KWADRAAT”.Deze volgt u.

U heeft nu de Bauhaus links van u en na enkele meters de Ikea rechts van u. Na 200 meter buigt deze straat af naar rechts richting de Ikea, hier gaat u NIET heen. U gaat nu LINKS (ook al staat er een boord met “doodlopend”) dit is de achteringang van gebouw. Ga door de slagbomen (openen automatisch) en rij rechtdoor (volg borden met HOOFDINGANG).

 

Aanrijden vanaf het Noord-Westen

Via Ikea:

U bent via het Sontplein op de Sontweg gereden. Rij verder richting de KFC en de Ikea; neem de eerste afslag naar de Ikea toe (Agunnarydweg). Houd de Ikea links van u en rijd deze straat helemaal uit tot dat u de Ikea voorbij bent. Het laatste stukje van deze weg buigt af naar links (Kotkastraat) richting de Bauhuis. Hier gaat u NIET heen, u gaat nu RECHTS (ook al staat er een boord met “doodlopend”) dit is de achteringang van gebouw.Ga door de slagbomen (openen automatisch) en rij rechtdoor (volg borden met HOOFDINGANG).

Openingstijden

Maandag: 09.00 – 17.00

Dinsdag: 09.00 – 18.00

Woensdag: 09.00 – 17.00

Donderdag: 09.00 – 17.00

Vrijdag: 09.00 – 17.00

 

 

Staat de gewenste behandeling er niet tussen? Dan is het goed om even contact op te nemen met Moerman Clinic.

Een consult is gratis. Voor informatie over de behandelingen of werkwijze mag u altijd vrijblijvend informatie opvragen.