Over Drs. Moerman

Drs. Moerman is cosmetisch arts en lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) welke hoge kwaliteitsmaatstaven hanteert.

Dokter Kimberly heeft haar studie geneeskunde in Groningen voltooid. In plaats van 6 jaar, heeft zij slechts 4,5 jaar over de opleiding gedaan. Uiteraard heeft ze hiervan de meeste tijd in de kliniek doorgebracht, waar zij veel ervaring heeft opgedaan in disciplines chirurgie en plastische chirurgie. Langzaam begon de affiniteit voor esthetiek te groeien. Na haar afstuderen is ze daarom als arts aan het werk gegaan bij de plastische chirurgie in het Martini Ziekenhuis te Groningen, alwaar zij veel ervaring heeft opgedaan in cosmetische behandelingen. Om haar kennis en vaardigheden verder uit te breiden is zij vervolgens de opleiding tot cosmetisch arts gaan volgen bij de NVDFE (Nederlanse Vereniging Dento Faciale Esthetiek).

“Tijdens mijn opleiding kwam ik in aanraking met de cosmetisch medische wereld en was direct enthousiast. Wat mij aanspreekt aan de cosmetische geneeskunde is de esthetische kant van het vak, de mensen die blij gemaakt kunnen worden van cosmetische ingrepen. Het is als een cadeau geven.

Mijn visie is om mensen volledig te helpen, ze komen met een wens en ik probeer hierin goed te luisteren en aan deze wensen te voldoen. Tevens geef ik graag uitleg over de producten die ik gebruik en hoe ze werken. Er is op mijn spreekuur dan ook voldoende tijd hiervoor, geen massa productie dus.

Daarnaast wil ik benadrukken dat er meer achter botox en filler schuilt dan wat men voor ogen heeft. Er hangt nog steeds een soort taboe om injectables, er wordt direct een link gelegd met neppe, overdreven resultaten en plastic mensen. Met botox en fillers kunnen we echter zoveel meer dan dat. Denk aan medische indicaties, zoals overmatig transpireren of hoofdpijn. Zo kunnen ook kleine littekens worden gecorrigeerd, die soms diepe emotionele wonden verbergen. Of denk aan hoe met botox de wenkbrauwen gelift kunnen worden en zo het zicht van iemand kunnen verbeteren. Het wordt tijd de taboe vaarwel te zeggen. 

Ik streef naar natuurlijke resultaten, die het uiterlijk perfectioneren en complementeren. Alle mensen zijn mooi, maar niemand is perfect. Bovendien zijn veel mensen vaak kritisch over hun uiterlijk, met wat kleine ingrepen kunnen grote resultaten en tevredenheid worden bewerkstelligd.” 

 

 

Drs. K.C.W. Moerman,

Cosmetisch arts en oprichter Moerman Clinic

 

Facebook
Instagram
Adres (vanaf juli 2019): Lubeckweg 2, 9723HE Groningen
Tel. 06 525 791 89
Mail.  info@moermanclinic.com
BIG.  79922343301
BTW-no. 205828541B01
KvK. 68395434