Profhilo

Dokter Kimberly was een van de eerste artsen in Nederland die met Profhilo ging werken. Moerman Clinic in Groningen is het adres voor zorgvuldige en met aandacht uitgevoerde behandelingen. Dokter Kimberly Moerman gaat nauwkeurig te werk en creëert zeer natuurlijke resultaten.

BOEK ONLINE

PROFHILO | 100% natuurlijk hyaluronzuur | De nieuwste en zeer effectieve anti-ageing techniek

Profhilo is een van de meest nieuwe en innovatieve huidverbeteringsmethoden. Het bestaat uit 100% puur hyaluronzuur en is daarmee de meest zuivere en natuurlijkste injectable van dit moment!

 

Naast de Profhilo behandeling is er nu ook een Profhilo Serum. Kijk hier voor meer informatie.

Wat is Profhilo

Ook al bestaat het uit hyaluronzuur, het is geen filler. De “vullende” eigenschap van een filler heeft Profhilo namelijk niet, het werkt echt alleen op huidniveau. Het vermindert fijne lijntjes, verstevigt en lift de huid significant. Tot slot heeft het als eigenschap dat de huid “rustiger” maakt; poriën verkleinen, acne en kleine ontstekingen nemen af en zelfs huidaandoeningen als eczeem verminderen!

Profhilo is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht op veiligheid en effectiviteit. Doordat er geen chemische additieven in zitten, is het uitermate geschikt voor mensen die naturel willen blijven. Daarnaast verbetert de huid in grote mate maar verandert het je uiterlijk niet. Het resultaat is dus zeer natuurlijk.

Hoe werkt het?

De pure hyaluronzuur heeft als eigenschap dat het onder de huid de elastine en collageen stimuleert. Dit effect kennen we al van de reguliere fillers en van behandelingen zoals de Quanis Dermafiller. Toch blijkt dit middel door zijn unieke samenstelling, effectiever in het behalen van huidverjonging en verbetering dan welk ander middel.

De huid krijgt een enorme boost en ziet er stralender en gezonder uit dan ooit!

 

Waarvoor is het geschikt?

Profhilo kan gebruikt worden in het gezicht, om craquelé huid te verstevigen en het gezicht te liften. Deze behandeling is ook perfect te combineren met Plasmage. Daarnaast kan het worden gebruikt voor het liften van de hals en decollete. Tot slot kan het zelfs worden ingezet voor de handen en de armen.

 

Resultaten

Na de behandeling is er geen “downtime”  (downtime = tijd die nodig is om te herstellen, na sommige behandelingen ontstaat roodheid, blauwe plekken of zwelling. Geen downtime betekent dus geen zichtbaarheid). Er worden slechts 5 kleine injecties gegeven aan weerszijde van het gezicht, welke pijnloos zijn.

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig om het gewenste effect te verkrijgen, met een maand interval. Het effect zal pas na enkele weken zichtbaar zijn, dan wordt de elastine en collageen in de huid geactiveerd en zal de huid beginnen te verbeteren. Het zorgt altijd voor verbetering, zelfs bij een jongere huid. De huid wordt steviger en straalt weer.

Klik hier voor de actuele prijslijst.