Profhilo

Dokter Moerman was een van de eerste artsen in Nederland die met Profhilo ging werken. Moerman Clinic in Groningen is het adres voor zorgvuldige en met aandacht uitgevoerde behandelingen. Kimberly is echt fan van de Profhilo behandeling, het is een prachtige basis, maar ook zeker als aanvulling om de huid een superboost te geven!

 

PROFHILO | 100% natuurlijk hyaluronzuur | De nieuwste en zeer effectieve anti-ageing techniek

Profhilo is een van de meest nieuwe en innovatieve huidverbeteringsmethoden. Het bestaat uit 100% puur hyaluronzuur en is daarmee de meest zuivere en natuurlijkste injectable van dit moment!

Naast de Profhilo behandeling is er nu ook een Profhilo Serum. Kijk hier voor meer informatie.

Wat is Profhilo

Ook al bestaat het uit hyaluronzuur, het is geen filler. Profhilo stimuleert elastine, collageen, onderhuids vet en werkt ontstekingsremmend! Hierdoor is het een super skin booster die lift, hydrateert, fijne lijntjes vermindert, glow geeft, porien fijner maakt en gebruikt kan worden voor acne, rosacea en eczeem

Profhilo is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht op veiligheid en effectiviteit. Doordat er geen chemischeadditieven in zitten, is het uitermate geschikt voor mensen die naturel willen blijven. Daarnaast verbetert de huid in grote mate maar verandert het je uiterlijk niet. Het resultaat is dus zeer natuurlijk.

Daarnaast hebben we sinds kort de Profhilo Volume Plus behandeling! Hiermee wordt het huidvolume op dezelfde manier herstelt zoals Profhilo de huidstructuur verbetert!

 

Hoe werkt het?

Het ultra pure hyaluronzuur van Profhilo heeft de eigenschap dat het met name elastine en ook zeker collageen stimuleert. Dit effect kennen we al van de reguliere hyaluronzuur fillers. Toch blijkt dit middel
door zijn unieke samenstelling, effectiever in het behalen van huidverjonging en verbetering dan welk ander middel.

De huid krijgt een enorme boost en ziet er stralender en gezonder uit dan ooit!

 

Waarvoor is het geschikt?

  • Gezicht; om de huid een super boost te geven
  • Hals
  • Decolleté
  • Handen
  • Armen
  • Striae
  • Acne
  • Rosacea
  • Eczeem

 

 

 

 

Resultaten

Na de behandeling is er geen “downtime”  (downtime = tijd die nodig is om te herstellen, na sommige behandelingen ontstaat roodheid, blauwe plekken of zwelling. Geen downtime betekent dus geen zichtbaarheid). Er worden slechts 5 kleine injecties gegeven aan weerszijde van het gezicht.

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig om het gewenste effect te verkrijgen, met ongeveer een maand interval. Het effect zal pas na enkele weken zichtbaar zijn, dan wordt de elastine en collageen in de huid geactiveerd en zal de huid beginnen te verbeteren. Het zorgt altijd voor verbetering, zelfs bij een jongere huid. De huid wordt steviger en straalt weer.

Een losse behandeling kost €295,- voor 2ml

Een kuur/oplaaddosis van 2 behandelingen van 2ml kost €495,-

Klik hier voor de actuele prijslijst.