N E W Filler Light

De nieuwste behandeling bij Moerman Clinic: filler light.

Deze ultra-zuivere hyaluronzuur wordt in de huid aangebracht om zo fijne lijntjes te behandelen en subtiel volume te geven. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt en daarom zeer veilig en zelfs goed voor de huid! Het stimuleert collageen, hydratatie en elasticiteit van de huid.

Wat is het verschil?

Filler light verschilt met een “gewone” hyaluronzuurfiller doordat er geen additieve in zitten. Daarom is het zeer natuurlijk. Het effect is ook zachter dan een filler en houdt zo’n 4-6 maanden aan.

Hoe werkt de behandeling?

De behandeling wordt uitgevoerd net zoals een filler; met naaldjes. Drs. Moerman is zeer bekwaam en gaat erg rustig te werk, de huid wordt altijd van te voren verdoofd waardoor de behandeling nagenoeg pijnloos is. U kunt altijd gratis een consult plannen om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kan er mee behandeld worden?

Goede indicaties zijn traangootjes, lippen, neuslippenplooi, monhoekjes en fijne lijntjes. Voor het creëren van volume op bijvoorbeeld de jukbeenderen of kaaklijn kan soms beter een normale hyaluronzuur filler worden gebruikt.

 

Filler light gaat per ml voor €225,-

Plan hier online je afspraak