Meso Skin Boosters

Meso therapy a touch of a beautiful glow  – boek hieronder online

Er jong en stralend uitzien is wat iedereen wel wil. Helaas houden wij het veroudering proces niet tegen. Het verslappen van de huid is een normaal en natuurlijk proces. Gelukkig zijn er mooie technieken die de huid ondersteunen tegen veroudering. De verslapping van de huid wordt veroorzaakt door de afbraak van de collageenvezels (een belangrijk onderdeel van het bindweefsel van onze huid, zie het als een soort lijm die het weefsel bij elkaar houdt). Hoe snel deze afbraak verloopt is deels genetisch bepaald en deels afhankelijk van externe factoren zoals levensstijl.

Boek hier online je afspraak met Sara (consulten zijn gratis).

Wat is mesotherapie?

Mesotherapie kan worden toegepast door de mesogun of skinpen en is geschikt voor het gezicht, de hals en het decolleté. De behandeling wordt meestal als pijnloos ervaren. Door de kracht van vitamines en anti-oxydanten krijgt de huid meteen een boost. Ook wordt er altijd hyaluronzuur gebruikt tijdens de meso behandeling. Hyaluronzuur is een natuurlijk en essentieel bestanddeel van de menselijke huid. Het is de laatste jaren uitgegroeid tot het belangrijkste bestanddeel voor de behandeling van tekenen van ouderdom en geeft de huid haar volume en natuurlijke elasticiteit. In de ouder wordende huid neemt de hoeveelheid hiervan af waardoor rimpels kunnen ontstaan.

Benefits van meso

  • Verbetering van de huidstructuur.
  • Volume en voller in het gezicht.
  • Fijne rimpels vervagen.
  • Neemt de oorspronkelijke kleur weer aan, de huid gaat stralen.
  • Huid wordt strakker, sterker en soepeler.
  • Activeert de fibroblasten dus meer collageen.
  • Geeft voedingstoffen aan de huid.

Meso kuur bestaat vaak uit vijf behandelingen. De eerste drie behandelingen volgen vlot op elkaar; ongeveer 1 keer per week. De laatste twee behandelingen worden om de twee weken uitgevoerd. U krijgt de juiste begeleiding voor de na zorg van de behandeling.

Per behandeling met 1ml hyaluronzuur/meso €130,-

Over Sara

Sara is eigenaresse van Every Face Instituut en is gepassioneerd in huidverbetering en huidverjonging. Al 11 jaar heeft zij ervaring in de beauty branche en heeft mogen werken bij de meest prestigieuze klinieken in Amsterdam.  Sara laat zich regelmatig bijscholen, en is gespecialiseerd in Meso therapie, Cellics voeding adviezen en anti-cellulite lichaamsbehandelingen.

Sara kan als uw behandeltherapeut uw huid analyseren. Dit vormt de basis voor een behandelplan. De behandelingen die volgen uit het behandelplan worden op maat samengesteld en moeten uiteindelijk zorgen voor een evenwichtige balans in de verschillende huidlagen.

Al onze huidspecialisten maken gebruik van uiteenlopende behandeltechnieken, speciale behandelapparatuur en hoogwaardige producten met gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten. De behandelingen zijn zo ontwikkeld dat het beoogde resultaat snel zichtbaar wordt. 

Boek hier online je afspraak met Sara (consulten zijn gratis).