Anti Cellulite Behandelingen

Anti Cellulite behandeling  – boek hieronder online

De nieuwste massage techniek om plaatselijk centimeters te verliezen zonder medische ingrepen. Deze massage werkt plaatselijk en wel in het bijzonder op de zogenaamde cellulite probleemgebieden, zoals buik, heupen, bovenbenen en billen. Door een zeer stevige, diepe massage wordt onderhuids vocht- en vetweefsel gestimuleerd, afgebroken en afgevoerd.

Bij deze massage gaat het niet om gewichtsverlies, maar om het strakker krijgen van de huid, waardoor je letterlijk beter in je vel komt te zitten. De afslankmassage verwijdert ook toxines, wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn. Natuurlijk blijft het een massage en geen wondermiddel. Om echt resultaat te zien, zijn meerdere behandelingen nodig.

De behandelingen duren per zone 40 minuten en worden voor het beste resultaat uitgevoerd in 10 behandelingen gedurende 5 weken. Per kuur van 10 behandelingen wordt één zone, die je zelf aangeeft, behandeld. Er komen te veel afvalstoffen vrij om meerdere zones tegelijk te behandelen. Per behandeling van 40min voor €49,-

De resultaten zijn natuurlijk voor iedereen anders. Elke huid is anders en daarom is het behalen van resultaat bij niemand hetzelfde. Graag geeft huidspecialiste Sara u een warm welkom bij Every Face Instituut, om samen met u het beste resultaat te halen. Uw gezondheid en wens staat centraal. because the happiest girls are the prettiest

Over Sara

Sara is eigenaresse van Every Face Instituut en is gepassioneerd in huidverbetering en huidverjonging. Al 11 jaar heeft zij ervaring in de beauty branche en heeft mogen werken bij de meest prestigieuze klinieken in Amsterdam.  Sara laat zich regelmatig bijscholen, en is gespecialiseerd in Meso therapie, Cellics voeding adviezen en anti-cellulite lichaamsbehandelingen.

Sara kan als uw behandeltherapeut uw huid analyseren. Dit vormt de basis voor een behandelplan. De behandelingen die volgen uit het behandelplan worden op maat samengesteld en moeten uiteindelijk zorgen voor een evenwichtige balans in de verschillende huidlagen.

Al onze huidspecialisten maken gebruik van uiteenlopende behandeltechnieken, speciale behandelapparatuur en hoogwaardige producten met gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten. De behandelingen zijn zo ontwikkeld dat het beoogde resultaat snel zichtbaar wordt. 

Boek hier online je afspraak met Sara (consulten zijn gratis).