Quanis Dermafiller

Nieuw: fillers in de huid brengen met pads!

 

Wilt u de “home” pads online aanschaffen? Klik dan hier voor de link naar Moerman Cosmetics. 

De Quanis Dermafiller is nieuwe pijnloze behandelmethode voor kraaienpootjes, wallen, droogte lijntjes en een dunne huid zonder enige bijwerking.  Via de unieke Quanis Dermafiller pads, die op het gewenste gebied worden geplakt, wordt door middel van een soort micronaaltjes hyaluronzuur (wat ook bij normale fillers wordt gebruikt) pijnloos de huid ingebracht.

 

Behandeling

De behandeling duurt ongeveer 25 minuten, waarbij de pads op het door u gewenste gebied worden aangebracht. De pads lossen gedurende de 25 minuten geheel op. Na de behandeling heeft u geen roodheid of andere zichtbaarheden van de Quanis Dermafiller. Het kent ook geen bijwerkingen en u mag direct weer make-up op. De fijne lijntjes zijn vervaagd en uw huid voelt weer zacht, gehydrateerd en fris aan. Het effect houdt enkele dagen aan. Wilt u langer effect, dan kunt u een “kuur” van 8 “home” pads pads mee naar huis nemen. Als u  2 x per week gedurende 4 weken de pads gebruikt, zult u zo’n 3 maanden het effect blijven zien. Maar u kunt ze natuurlijk ook in huis hebben voor gelegenheden. De pads voor thuis werken echter het beste na een behandeling uitgevoerd met de pads door Drs. Moerman. Deze pads zijn namelijk iets meer invasief, waardoor ze niet geschikt zijn voor thuis maar wel een prachtig resultaat leveren.

[maxbutton id=”8″ ]

Verdere achtergrond informatie over de werking

Hyaluronzuur is een natuurlijke structurele component van de huid en is te vinden in het bindweefsel in het lichaam. Hyaluronzuur is in staat vocht vast te houden; er wordt zelfs van uitgegaan dat het vocht beter vasthoudt dan welke natuurlijke of synthetische polymeer dan ook. Een gram hyaluronzuur kan tot wel zes liter water vasthouden! Dat is belangrijk met het oog op ouder worden omdat een van de belangrijkste eigenschappen van een jeugdige huid het vochtgehalte is. Onze huid verliest naarmate we ouder worden vocht, waardoor ze minder stevig en flexibel blijft.

Herstel vochtbalans

Quanis Dermafiller is opgebouwd uit gekristalliseerd hyaluronzuur in de vorm van microscopisch kleine puntjes. De grootte van de puntjes is 200 of 300 micron, wat penetratie in en opname door de huid aanzienlijk comfortabeler, makkelijker en effectiever maakt. Hyaluronzuur in zijn natuurlijke vorm, heeft een grote moleculaire structuur waardoor het insluizen in de huid zeer moeilijk tot stand komt. Quanis Dermafiller bevat oplosbare micro kristallen opgebouwd uit hyaluronzuur. Deze penetreren gemakkelijk in de huid, lossen op en zorgen vervolgens voor een optimale werking.
Wanneer Quanis Dermafiller wordt aangebracht, beleeft u een zeer licht prikkelende sensatie doordat de microscopisch kleine puntjes in de huid penetreren en oplossen. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels die zijn ontstaan door uitdroging, van binnen uit weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug.

Samenstelling

Quanis Dermafiller bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. Quanis Dermfiller bevat alleen natuurlijke stoffen en geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen of alcohol en is niet getest op dieren.