Wimperserum

Als cosmetisch arts kom ik veel in aanraking met leuke cosmetica producten die over het algemeen wat minder bekend zijn. Zelf test ik deze producten welke soms verassende resultaten opleveren. Deze “beauty secrets” wil ik natuurlijk graag met jullie delen.

Eén ding is zeker: al de producten die ik aanbied heb ik zelf getest en werken uitstekend.

 [maxbutton id=”4″ ]

Nanolash Wimpserum

 

Een tijd lang heb ik wimperextensions gehad. Prachtige donkere, volle, lange wimpers, wie wil dat nou niet. Helaas vond ik het er toch onnatuurlijk uitzien en voelde het soms niet zo comfortabel aan.

Op zoek naar alternatieven kwam ik meerdere wimpergroei serums tegen. Aanvankelijk was ik erg sceptisch, een heldere vloeistof die je dagelijks aan moet brengen en na 4-8 weken zouden je wimpers ineens langer zijn. De arts en wetenschapper in mij ging op onderzoek uit. De werkzame stof die in veel van de wimperserums zit heet bimatoprost. Deze stof werd in oogdruppels door oogartsen aan patiënten voorgeschreven. De bijwerking? Langere wimpers. Hierna is de cosmetische industrie dit stofje gaan zuiveren, zodat het alleen effect heeft op de wimpers.

Na mijn uitgebreide onderzoek ben ik de wimperserums gaan uittesten. Na twee weken dacht ik al effect te zien, langere wimpers, iets voller en gekrulder. Maar echt een groots effect, nee, daar kon ik niet van spreken. Tot ik na zes weken (na dagelijks gebruik) in de spiegel keek, mijn wimpers leken ontploft! Langer, voller, dikker, gekrulder en donkerder! Ondertussen heb ik meerdere wimperserums uitgetest. Mij sprak Nanolash uiteindelijk het meeste aan, zowel qua effect als qua prijs.

De onderstaande foto’s zijn niet van de beste kwaliteit, maar het geeft goed het effect van het wimpergroeiserum weer. De eerste foto is voor, de tweede foto’s was nadat ik 8 weken dagelijks het wimperserum gebruikt had.

 

Nanolash per stuk  EUR 39,95

Twee stuks voor EUR 77,95

[maxbutton id=”4″ ]

Nanolash is:

  • Door oogartsen getest en klinisch bewezen
  • Verstevigen en verlengen wimpers na vier weken van gebruik
  • Deze methode van wimper stimulatie heeft bewezen volledig veilig te zijn en geen allergische reacties of huidirritatie te veroorzaken

Gebruik:

  • Een maal daags aanbrengen op de wimper-haar-aanzet (zoals eyeliner)
  • Aanbrengen op een schone huid, make-up en crème vrij

Werking:

  • Verlengt de groei cyclus van de wimpers
  • Wimpers worden langer en voller
  • Wimpers worden donkerder
  • Er ontstaat een beschermende laag, wat resulteert in minder uitvallende en beschadigde wimpers.